50% намалување на SYNERGY CALCEED® (CALCIUM CITRATE + L-CALCIUM LACTATE 1200mg)

Побарајте го SYNERGY CALCEED® – (CALCIUM CITRATE + L-CALCIUM LACTATE 1200mg) со 50% намалување во сите подобро снабдени аптеки. 

Од нашиот Блог

CategoriesUncategorized

НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ

SYNERGY VITAMIN B6 50mg  SYNERGY SHARK CARTILAGE 750 MG   SYNERGY BETA CAROTENЕ 6mg    SYNERGY VOLURINE®  SYNERGY FERROFECT®   
CategoriesUncategorized

ДРАГОЦЕНИ РЕШЕНИЈА ЗА ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ

SYNERGY VITAMIN C 1000MG SYNERGY VITAMIN C 500 mg SYNERGY ZINK 15mg SYNERGY MAGNESIUM+ B6 SYNERGY SELENIUM 100mcg SYNERGY VITAMIN…
CategoriesВитамини

Synergy Beta carotene 6mg 1+1 ГРАТИС во сите аптеки

Бета-каротинот е заслужен за многубројни важни функции поврзани со нашето здравје. Тој е еден е од најважните антиоксиданси и дејствува…
Add to cart